Notícies

Muntanya

Gerard de la Casa (Ford Fiesta WRX) segueix abonat a la segona posició.

Gerard de la Casa (Ford Festa WRX), va tornar a pujar al segon esglaó del podi a la XIX Pujada a La Trona. Al tradicional escenari de l’automobilisme català es va disputar la 19a edició de l’esmentada pujada, segon meeting del Campionat de Catalunya de l’especialitat (CCM) de la present temporada.

A Gerard de la Casa se li escapa el podi al Fito, a l’última pujada.

Gerard de la Casa (Ford Fiesta WRX - Baporo Motorsport), va completar la 52 Pujada Internacional al Fito, vàlida per als campionats d’Europa i Espanya de Muntanya (CEM), a la 5a posició de la classificació final de categoria 1 (Turismes) entre els pilots inscrits al CEM. Cal destacar a més, que Gerard va aconseguir la 6a plaça a la classificació dels pilots de l’europeu.

Gerard de la Casa comença amb bon feeling el català de Muntanya 2024.

Gerard de la Casa (Ford Festa WRX – Baporo Motorsport), subcampió de la passada edició de certamen català, està decidit a seguir la seva particular lluita amb els Porsche que continuen dominant, però les diferències semblen ajustar-se. El pilot va aconseguir una meritòria segona posició, entre els turismes, a la Pujada Alcover 2024, prova amb què es va iniciar el Campionat de la Catalunya de l’especialitat (CCM).